Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : ling

Telefoonnummer : +8618022350039

WhatsApp : +8618022350039

Free call

7813A314 Automatische airconditioningcompressor voor Mitsubishi Grandis2.4 WXMS011

Min. bestelaantal : 3PCS Prijs : Competitive
Verpakking Details : Neutrale verpakking en verpakking met eigen merk of op maat gemaakte verpakking volgens uw wensen. Levertijd : 30 DAGEN
Betalingscondities : Western Union, T/T, Paypal Levering vermogen : 50000 per maand
Plaats van herkomst: China Merknaam: WNRLN
Certificering: SGS/IS09001 Modelnummer: WXMS011

Gedetailleerde informatie

Productnaam: WXMS011 Spanning: 12V
Groeven: 5PK Auto merk: Voor Mitsubishi Grandis2.4
OEM-producten: De in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 396/2005 bedoelde maatregelen zijn in overeenstemming met Grootte: Standaardgrootte
Type: Airconditioningscompressor Garantie: 1 jaar
Type compressor: MSC105CA Jaar model: 2004-2011
Hoog licht:

autodelencompressor

,

de autovervanging van de luchtcompressor

Productomschrijving

7813A314 Automatische airconditioningcompressor voor Mitsubishi Grandis2.4 WXMS011

 

De compressor van de auto airconditioning is het kerncomponent van het auto airconditioning systeem en speelt een belangrijke rol bij het aansturen van de koelcyclus.Het bereikt een snelle afkoeling van de lucht in de auto door koud gas onder lage druk te comprimeren tot gas onder hoge druk en bij hoge temperatuurEen compressor van hoge kwaliteit zorgt voor een efficiënte koelcapaciteit, die de temperatuur in de auto in korte tijd kan verlagen en een comfortabele rijervaring biedt.het moet de kenmerken hebben van een laag energieverbruik, lage geluidsdruk en betrouwbaarheid om de lange termijn stabiele werking van het airconditioningssysteem te garanderen.De prestaties van de compressor van de auto airconditioning beïnvloeden rechtstreeks het werkende effect van het gehele airconditioning systeemHet kiezen van een compressor met hoge prestaties en betrouwbaarheid zal de bestuurder een comfortabelere rijervaring bieden.De compressor van de auto airconditioning is het kerncomponent van de auto airconditioning systeem en speelt een belangrijke rol in het besturen van de koelcyclus.
 

 
Parameter:
 

Auto maken
 
 

Voor Mazda Voor Premacy Voor Ford Laser1.8/2.0

 

 

Model van de compressor
 
 

H12A

 

Groeven
 
 

5PK

 

 

Spanning
 
 

12V

 

 

OE.NO
 
 

Voor de toepassing van deze verordening geldt:
 
 
 

 
 
 
 
 
Hier zijn 4 aanwijzingen voor een defecte AC-compressor in de auto:
 
1Als u vreemde geluiden hoort uit de airconditioning van uw auto als de airconditioner aan is,het kan een teken zijn dat de wisselstroomcompressor niet goed werktDe compressor bestaat uit verschillende onderdelen en lagers, en als een van deze onderdelen breekt of in werking treedt, kunnen ze schreeuwen of slijpgeluiden veroorzaken.Deze geluiden zijn een indicatie dat de AC-eenheid moet worden gerepareerd of vervangen.
 
2.Abnormaal hoge binnentemperaturen Niemand wil dat de airconditioning van zijn auto hete lucht blaast, ongeacht het seizoen.Het controleren van de compressor is noodzakelijk om het probleem van hete lucht in de auto aan te pakken.
 
3.Vloeistoflekken Een ander mogelijk symptoom van een storende wisselstroomcompressor is vloeistoflekken. De compressor bevat lagers die voorkomen dat koelmiddel of andere vloeistoffen lekken.Als een lager versleten raaktBij het opzoeken van tekenen van AC-reparatie is het belangrijk om te controleren op eventuele lekken in het systeem.
 
4.Stuck AC Compressor Clutch De AC-compressorclutch is met een katrol aan de motor verbonden, zodat de motorkracht alleen door de compressor kan worden gebruikt wanneer dat nodig is.het zal niet in staat zijn om het vermogen van de motor naar de compressor over te dragenDaarom is het raadzaam de koppeling te laten repareren of vervangen om de goede werking van de wisselstroomcompressor te waarborgen.

 

 

 

 

 

Belangrijkste onderdelen van een auto airconditioning systeem Een typisch auto airconditioning systeem bestaat uit verschillende belangrijke onderdelen.

 

Hieronder vallen:
1De compressor is het hart van het AC-systeem en comprimeert het koelmiddelgas en verhoogt de temperatuur en druk.

 
2De condensator is geplaatst voor de radiator van het voertuig en fungeert als een warmtewisselaar.

 
3Uitbreidingsklep: De uitbreidingsklep regelt de doorstroming van het koelmiddel in de verdamper..

 
4. Verdamper: De verdamper bevindt zich meestal in het dashboard of in de buurt van het verwarmingssysteem.

 
5Ontvanger/droger: De ontvanger/droger is verantwoordelijk voor het verwijderen van vocht en verontreinigingen uit het koelmiddel.Deze belangrijke onderdelen werken samen om de lucht in de auto af te koelen en te ontvochtigen, waardoor een comfortabele rijervaring wordt geboden, vooral bij warm weer.
 
 
 
 
 
 

Productfoto

7813A314 Automatische airconditioningcompressor voor Mitsubishi Grandis2.4 WXMS011 07813A314 Automatische airconditioningcompressor voor Mitsubishi Grandis2.4 WXMS011 1
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Opberg/levering

7813A314 Automatische airconditioningcompressor voor Mitsubishi Grandis2.4 WXMS011 27813A314 Automatische airconditioningcompressor voor Mitsubishi Grandis2.4 WXMS011 37813A314 Automatische airconditioningcompressor voor Mitsubishi Grandis2.4 WXMS011 4

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales007@gzweixing.com
+8618022350039
+8618022350039
+8618022350039