Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : ling

Telefoonnummer : +8618022350039

WhatsApp : +8618022350039

Free call

WXTK117A Auto Air Compressor Voor Hino Ranger Voor Mitsubishi Mirage Voor Dodge Colt

Min. bestelaantal : 3PCS Prijs : Negotiable
Verpakking Details : Neutrale verpakking en onze eigen merkverpakking of aangepaste verpakking volgens uw vereiste. Levertijd : 30 dagen
Betalingscondities : Western Union, L/C, T/T, MoneyGram, Paypal Levering vermogen : 50000 stuks per maand
Plaats van herkomst: Guangdong, China Merknaam: WNRLN
Certificering: SGS/IS09001 Modelnummer: WXTK117A

Gedetailleerde informatie

Item No.: WXTK117A Car make: For ino Ranger/Mitsubishi Mirage/Dodge Colt/Toyota Corolla 12V
Voltage: 12V Size: Standard size
Grooves: 1A Compressor type: 10P13C
Year Model: 1997-2009 Warranty: 1 Year
Hoog licht:

10P13C Autoluchtcompressor

,

Hino Ranger Truck AC-compressor

,

Dodge Colt auto luchtcompressor

Productomschrijving

Auto luchtcompressor voor Ino Ranger voor Mitsubishi Mirage voor Dodge Colt WXTK117A

 

 

De compressor van de airconditioning pompt koelvloeistof om koele, comfortabele lucht aan uw auto te geven.waardoor het airconditioningssysteem alleen warme lucht produceert.

 

 

 

Parameter:

 

Modelnummer

 

 

WXTK117A

 

 

Auto model

 

 

Voor Ino Ranger Voor Mitsubishi Mirage Voor Dodge Colt

 

Model van de compressor

 

 

10P13C

 

 

 

Type

 

 

Airconditionercompressor

 

 

 

Jaar Model

 

 

1987-2009

 

 

 

OE No.

 

 

N/A

 

 

 

Notitie Als u hulp nodig heeft om er zeker van te zijn dat dit onderdeel bij uw voertuig past.Stuur ons de foto van uw oude product.De OEM en/of het jaar,het model en de motorgrootte van uw voertuig maken zodat wij het voor u kunnen bevestigen.We raden u ook aan de compatibiliteitskaart te gebruiken om zeker te zijn dat dit product bij uw voertuig past.

 

 

 

 

 

4 stappen om een probleem met de compressor van de auto airconditioning te diagnosticeren:

 

Stap 1: Start de motor en zet de airconditioning op de hoogste instelling.en stuur het naar de condensator bij hoge temperatuur en druk.

 

Stap 2: Let op ongebruikelijke geluiden en controleer de klemmen, bevestigingspunten, slangen en lijnen op breuken, scheuren, ontbrekende moeren of bouten en trillingen die van de motor naar de cabine worden verzonden.Controleer de riem.Als er geen duidelijke problemen zijn, raadpleeg dan een gekwalificeerde technicus om het probleem verder te diagnosticeren.

 

Stap 3: Controleer of er koele lucht uit de ventilatie gaat. Zorg ervoor dat de koelventilatoren werken wanneer de airconditioner aan is. Maak het cabineluchtfilter schoon of vervang het indien nodig. Verwijder eventuele puin,zoals bladeren., insecten of vuil, die de luchtstroom door de condensator kunnen belemmeren.

 

Stap 4: Controleer of er onder de auto zichtbare lekken zijn, zoek naar tekenen van koelmiddellekken, zoals olierige vlekken of plassen.het wordt aanbevolen om professionele hulp te zoeken om het probleem correct te diagnosticeren en te repareren.

 

 

 

 

Hier zijn de meest voorkomende oorzaken van storingen in de airconditioning:

 

1. Onvoldoende koelmiddel: dit is vaak het belangrijkste probleem wanneer de lucht heet waait.Je kunt het systeem vullen met een oplaadkit van een auto-onderdelenwinkelDeze aanpak heeft echter haar nadelen: het kan leiden tot overbelasting van het systeem, waardoor de prestaties worden beïnvloed en het lost niet het onderliggende lek dat het probleem veroorzaakt.

 

2.Defecte compressor: als de compressor uitvalt, zal het hele A/C-systeem niet werken.Dit is een relatief kleine reparatie.. In voertuigen met riemen aangedreven A/C-eenheden kan de koppeling de compressor aan- en uitschakelen. (Opmerking: elektrisch aangedreven A/C-eenheden in hybriden en EV's hebben geen koppeling.)Het probleem kan zo eenvoudig zijn als een geblazen lont..

 

3.Falen van de drukschakelaar: er zijn twee drukschakelaars die het koelmiddel controleren.resulterend in een niet-functionerend A/C-systeem.

 

4De condensator bevindt zich voor de radiator en koelt het airconditioningkoelmiddel af. Afbrekende puin kan verstopt of beschadigd raken. Veroudering en slijtage kunnen ook bijdragen tot het falen van de condensator.Typisch, moet de airconditioningcondensator van een auto na ongeveer 10 jaar regelmatig gebruik vervangen worden.

 

5De condensator is afhankelijk van een ventilator om het koelmiddel in het airconditioningssysteem te koelen.Je zult merken dat de airco niet zo effectief koelt bij lagere snelheden.U kunt ook ongebruikelijke geluiden horen zoals kloppen of ratelen, en de ventilator gaat niet werken als de auto geparkeerd staat.

 

6. Sensorfouten Het klimaatbeheersysteem in een voertuig is afhankelijk van verschillende sensoren om de luchttemperatuur nauwkeurig te regelen.het kan de prestaties van het systeem beïnvloeden.

 

7Om stof, stuifmeel en andere deeltjes buiten de cabine te houden, gebruikt het klimaatbeheersysteem van een auto een filter.Als dit cabineluchtfilter verstopt raakt en niet regelmatig wordt vervangen, kan dit van invloed zijn op de koelcapaciteit van het systeem.

 

8Een airconditioningsysteem heeft een doorstroomactuator die hete of koude lucht naar de cabine stuurt.het kan te wijten zijn aan een storing in de actuator..

 

9. Fout in de kop als alle andere onderdelen van het systeem correct werken, kan het probleem zijn bij de centrale bedieningseenheid (waar de temperatuurregelaars zich bevinden).Dit kan worden veroorzaakt door bedradingsproblemen ofIn de nieuwe voertuigen is een probleem ontstaan met het elektronische signaal dat de geautomatiseerde temperatuurregelingen verbindt met de mechanische A/C-componenten onder de motorkap.

 

 

 

 

Goederen Foto

WXTK117A Auto Air Compressor Voor Hino Ranger Voor Mitsubishi Mirage Voor Dodge Colt 0WXTK117A Auto Air Compressor Voor Hino Ranger Voor Mitsubishi Mirage Voor Dodge Colt 1

 

 

 

 

Opberg/levering

WXTK117A Auto Air Compressor Voor Hino Ranger Voor Mitsubishi Mirage Voor Dodge Colt 2WXTK117A Auto Air Compressor Voor Hino Ranger Voor Mitsubishi Mirage Voor Dodge Colt 3WXTK117A Auto Air Compressor Voor Hino Ranger Voor Mitsubishi Mirage Voor Dodge Colt 4

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

93712109@qq.com
+8618022350039
+8618022350039
+8618022350039